המצרכים :
אופן ההכנה:עוד מתכונים לפסח ועוד מתוקים לפסח 1 מרתיחים בסיר חלב, סוכר, חלב קוקוס וחמאה. 2 מורידים מהאש, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. 3 משטחים את התערובת באופן אחיד בתבנית של 20 על 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור של כ-4 שעות. 4 מכינים גנאש שוקולד: מחממים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד (אפשר במיקרו, בפולסים של 30 שניות) ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ויפה. 5 מוציאים את הקוקוס מקירור וחותכים למקלות. בעזרת מזלג טובלים כל מקל בגנאש השוקולד עד שהוא מצופה מכל הכיוונים, מוציאים ומסדרים על נייר אפייה. שומרים בקירור. * המתכון באדיבות דן גורמה, המשיקה יחד עם מועדון חבר סדנת קינוחים לפסח. את הסדנה ינחה מיכה גינטר. לעוד פרטים היכנסו לכאן. |