
הפירה המושלםפירה בדיוק כמו שצריך. טעים, קטיפתי ונימוח עם חמאה ומעט חלב|mako אוכל| פורסם31/05/1314:45 ![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את התפודים וחוצים לשניים, בדיוק במרכז. מעבירים לסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה. 2מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים את התפודים כ-30 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות. 3מועכים את התפודים בממחה רגיל או כמו בתמונה, מוסיפים את החמאה ומועכים עד שהיא נטמעת היטב. אם התפודים התקררו בינתיים, אפשר להדליק מתחת לסיר אש קטנה. 4מוסיפים את החלב החם ומערבבים מעט בעזרת מטרפה. ממליחים אם צריך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |