אוכל
אוכל

עוגת גבינה פירורים הפוכה

עוגת שכבות עם גבינה, שוקולד ופירורים של ג'קי אזולאי

|מאסטר שף| פורסם14:50
עוגת גבינה ופירורים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבסיס:

  • 1 חבילה (250 גרם) ביסקוויטים
  • 1.5 חבילות (150 גרם) חמאה, מומסת

לעוגה:

  • 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
  • 2 חבילות (200 גרם) שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת 25% שומן
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מתחילים בהכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים היטב עם החמאה.

2מצפים בסיס תבנית עגולה מתפרקת ומכניסים למקפיא לעשר דקות. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

3ממשיכים בהכנת העוגה: מרתיחים מיכל שמנת. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד המריר עד להמסתו. מצננים.

4מקציפים מכל שמנת נוסף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. מעבירים לקירור עד לשימוש.

5מקציפים את מכל השמנת השלישי עם גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה.

6הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את הבסיס המצופה בתערובת הפירורים מהרינג.

7מורחים לסירוגין שכבות של תערובת השוקולד ותערובת הגבינה.

8הופכים את העוגה על צלחת הגשה, כך ששכבת הפירורים תהיה למעלה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

>> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירוריםמעולה>> לכל המתכונים לשבועות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il