
קינוח פטה כבשים של מסעדת שולחןעומר מילר עם המתכון לקינוח הדגל שלו: קציפת פטה, דבש מתובל ופיסטוקים![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים את הג'לטין בקערית עם המים ל-20 דקות, על מנת שיתרכך. 2מעבירים לסיר עם 5 כפות שמנת מתוקה ומבשלים כ-2 דקות. 3במעבד מזון טוחנים את המחאה עד ריכוך. מוסיפים את גבינת הפטה ומעבדים שנית. מוסיפים את הגבינה הלבנה. 4מסננים את הג'לטין ומוסיפים את הנוזל לתערובת במעבד המזון. 5מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת חזקה. מערבבים לתוכה ידנית ובעדינות את תערובת הגבינות. 6מעבירים את המסה לכוסיות פלסטיק קטנות או לתבנית בקוטר 18 ס"מ. מקפיאים שעה ומעבירים למקרר עד להגשה. 7מגישים עם דבש חמים או פיסטוקים, ואפשר גם לפזר עלי תימין. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |