אוכל
אוכל

סלמון אפוי ברוטב בשמל וגלילות חצילים

תיבול מושלם שהופך את הסלמון הקלאסי למנה נימוחה ומלאת טעמים

|מאסטר שף| פורסם21:00
סלמון אפוי ברוטב בשמל (תמונת AVI: mako)
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לרוטב

  • 70 גרם חמאה
  • מיכל שמנת לבישול
  • מרווה
  • בזיליקום
  • 5 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • פלפל צ'ילי גרוס
  • אגוז מוסקט
  • כוס חלב קר
  • 2 כפיות קורנפלור

לסלמון

  • 2 נתחי סלמון בינוניים
  • מעט קמח
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת את החמאה והשמנת ומוסיפים את עשבי התיבול, שום, מלח, פלפל צ'ילי ואגוז מוסקט.

2ממיסים בכוס החלב את הקורנפלור עד למרקם חלק וללא גושים ומוסיפים למחבת השמנת. ממשיכים לערבב עד להסמכה.

3מקמחים מעט את נתחי הסלמון ומטגנים משני הצדדים במעט שמן למשך מס' דקות.

4מוסיפים את השמנת מעל הסלמון, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על 200 מעלות במשך 50 דקות. (מומלץ לבדוק את הנתח במהלך האפייה כך שלא יהיה עשוי מדי).

5בתום האפייה מסירים את נייר הכסף ומעבירים לגריל עליון על מנת להשחים את מעטפת קרום השמנת שמעל הסלמון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il