
פשטידת גבינות של בורקס ליאוןמכירים את ליאון מיפו, שעושים את הבורקס הכי טעים בארץ? אז קיבלנו מהם מתכון, ואנחנו שמחים לחלוק אותו אתכם|מאפה ליאון| פורסם27/12/1213:40 ![]() צילום: יולה זובריצקי, מאפה ליאון |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מורחים את עלי הפילו במעט שמן. 2מסדרים שני עלי פילו בתחתית התבנית, ושופכים את תערובת הגבינות. מכסים בשני עלי פילו נוספים. 3טורפים את הביצה עם החלב ושופכים על הפשטידה. 4אופים 45 דקות ב-160 מעלות. * לפשטידה בסגנון בלקני מוסיפים למלית כרשה קצוצה אחת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |