אוכל
אוכל

סיגרים ממולאים בפטריות וגבינות עם סלט מנגולד פיקנטי

סיגרים מטוגנים במילוי פטריות וגבינות מלוחות, מוגשים לצד סלט מנגולד פיקנטי חם או קר

|מאסטר שף| פורסם15:38
סיגרים ממולאים בפטריות וגבינות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.230reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 10 עלי סיגר קפואים ומופשרים
  • שמן לטיגון עמוק

לסלט מנגולד:

  • צרור (200 גרם) עלי מנגולד קצוצים, עם החלק הלבן
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שאטה גרוס
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

למלית:

  • 1 בצל קצוץ דק
  • מעט שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • קמצוץ אגוז מוסקט טחון
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כוס פטריות פורטובלו קצוצות
  • 1/5 קופסה (50 גרם) גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 1/4 קופסה (50 גרם) גרם גבינה צפתית 5% מגוררת

להדבקת עלי הסיגרים:

  • 3 כפות קמח
  • 6 כפות מים

אופן ההכנה:

1מכינים את הסלט: חולטים מנגולד במים רותחים כ-8 דקות, מסננים ומייבשים היטב.

2מטגנים בצל במעט שמן זית עד להזהבה. מתבלים בשום, פפריקה, פלפל שאטה, כמון ומלח. מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה. לקראת הסיום מוסיפים מיץ לימון.

3מגישים חם או קר. אפשר לשמור במקרר עד יומיים.

4מכינים את המלית: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל להזהבה. מוסיפים שום ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מוסיפים פטריות ומקפיצים 6-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול. מסננים את התערובת מנוזלים ומצננים.

5מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.

6מערבבים קמח ומים שישמשו כדבק.

7מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומסדרים פס של מלית באמצע העלה. מקפלים את השוליים פנימה על המלית ומגלגלים מהקצה הקרוב לרחוק כמעט עד הסוף. מברישים "דבק" בחלק העליון ומגלגלים עד הסוף לקבלת סיגר.

8מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כדקה-שתיים עד שהם מזהיבים.

9מגישים מיד, לצד סלט מנגולד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il