
סיגרים ממולאים בפטריות וגבינות עם סלט מנגולד פיקנטיסיגרים מטוגנים במילוי פטריות וגבינות מלוחות, מוגשים לצד סלט מנגולד פיקנטי חם או קר![]() |
המצרכים (10 מנות):
לסלט מנגולד:
למלית:
להדבקת עלי הסיגרים:
אופן ההכנה:1מכינים את הסלט: חולטים מנגולד במים רותחים כ-8 דקות, מסננים ומייבשים היטב. 2מטגנים בצל במעט שמן זית עד להזהבה. מתבלים בשום, פפריקה, פלפל שאטה, כמון ומלח. מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה. לקראת הסיום מוסיפים מיץ לימון. 3מגישים חם או קר. אפשר לשמור במקרר עד יומיים. 4מכינים את המלית: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל להזהבה. מוסיפים שום ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מוסיפים פטריות ומקפיצים 6-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול. מסננים את התערובת מנוזלים ומצננים. 5מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב. 6מערבבים קמח ומים שישמשו כדבק. 7מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומסדרים פס של מלית באמצע העלה. מקפלים את השוליים פנימה על המלית ומגלגלים מהקצה הקרוב לרחוק כמעט עד הסוף. מברישים "דבק" בחלק העליון ומגלגלים עד הסוף לקבלת סיגר. 8מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כדקה-שתיים עד שהם מזהיבים. 9מגישים מיד, לצד סלט מנגולד. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |