
עוגת גבינה שוויצריתעוגה מיוחדת עם בסיס פריך, מלית גבינה קרמית וציפוי גאנאש שוקולד-דבש![]() |
המצרכים :
לבסיס:
למלית:
לציפוי (גאנאש שוקולד-דבש):
אופן ההכנה:1מכינים את הבסיס: שמים בחמאה, אבקת סוכר ומלח בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים חלמונים ומערבלים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה. 2מחממים תנור ל-170 מעלות. 3מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 26 ס"מ ומניחים בתבנית. 4אופים את הבסיס 25-20 דקות עד שהוא מזהיב מעט ומצננים. 5מכינים את המלית: מקציפים שמנת מתוקה וחלב עם סוכר ואינסטנט פודינג לקרם יציב. מקפלים פנימה גבינה לתערובת אחידה. 6יוצקים את המלית על הבסיס ומחליקים. עוטפים ומעבירים למקרר ל-4 שעות להתייצבות. 7מכינים את הציפוי: מניחים שוקולד בקערה. מביאים שמנת לרתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב, מוסיפים דבש ומלח ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה. 8יוצקים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר לשעתיים-שלוש לפחות, ועדיף למשך הלילה. משחררים מהתבנית ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |