אוכל
אוכל

לחם גבינות בעשר דקות

מהיר ומנצח: מכירים את הבואיקוס הבולגריים? קבלו אותם בגרסת הכיכר השלמה

|טרה| פורסם10:13
לחם גבינות, טרה (צילום: דני לרנר, טרה)
צילום: דני לרנר, טרה
Rating:4.499reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 1 חבילה (350 גרם) קמח תופח
  • 1 כף שמן זית
  • 200 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 1 ביצה
  • 1 גביע יוגורט טבעי
  • 80 גרם גבינה צהובה, מגורדת
  • 80 גרם גבינה בולגרית 5%, מגורדת בפומפייה עבה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

לאפייה:

  • כף שמן זית
  • 1 ביצה, טרופה
  • 2 כפות קצח

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה בכף שמן זית.

2מעבירים את כל החומרים לבצק למעבד מזון בעל להב מתכת, ומעבדים ב"פולסים" (בהפסקות) עד לקבלת בצק. מעבירים את הבצק לתבנית ומעצבים בעזרת הידיים לצורת התבנית.

3מברישים את הבצק בביצה הטרופה, זורים מעל את הקצח ואופים 30-25 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא יבש). מצננים ומגישים.

>> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונים נושאת פרסים!

>> רוצים טיפים לאפייה מוצלחת?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il