
בומאלוס גבינות ועיריתמשהו שנמצא בין לחמנייה, פחזנייה וסופגנייה, זה משהו שחייב להיות טעיםליה אור|mako| פורסם12/05/1118:18 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר חלב, מים, סוכר ומלח. כשהכל רותח מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את החמאה. 2לאחר שהחמאה נמסה מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקמח. מחזירים את הסיר לאש ומערבבים במרץ עד שהבצק לא נדבק לדפנות הסיר. 3מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית. מוסיפים ביצה אחת, מחכים שהיא תיטמע ומוסיפים את השנייה. 4מוסיפים את הגבינות ואת העירית ומערבבים היטב. 5יוצרים סופגניות קטנות (הצורה לא חשובה) ומטגנים בשמן עמוק בחום של 160 מעלות עד שהבומאלוס שחומים ויפים. מזלפים מעל קצת דבש ואוכלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |