אוכל
אוכל

בומאלוס גבינות ועירית

משהו שנמצא בין לחמנייה, פחזנייה וסופגנייה, זה משהו שחייב להיות טעים

|mako| פורסם18:18
בומאלוס (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:2.97reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • המצרכים:
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס מים
  • 20 גרם סוכר (כמעט שתי כפות)
  • 10 גרם מלח (כפית וחצי)
  • 125 גרם חמאה
  • 275 גרם קמח (2 כוסות)
  • 2 ביצים בינוניות
  • 200 גרם גבינת מנצגו מגוררת או קשקבל
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • רבע צרור עירית
  • דבש

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר חלב, מים, סוכר ומלח. כשהכל רותח מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את החמאה.

2לאחר שהחמאה נמסה מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקמח. מחזירים את הסיר לאש ומערבבים במרץ עד שהבצק לא נדבק לדפנות הסיר.

3מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית. מוסיפים ביצה אחת, מחכים שהיא תיטמע ומוסיפים את השנייה.

4מוסיפים את הגבינות ואת העירית ומערבבים היטב.

5יוצרים סופגניות קטנות (הצורה לא חשובה) ומטגנים בשמן עמוק בחום של 160 מעלות עד שהבומאלוס שחומים ויפים. מזלפים מעל קצת דבש ואוכלים.

>>לכתבה המלאה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il