
עוגות גבינה אישיות בכוסעוגת גבינה ללא אפייה, ללא חמאה ועם גבינה רזה, קלילה ומהירה להכנה. מקסימום טעם במינימום מאמץחן שוקרון|mako אוכל| פורסם19/08/1219:59 ![]() צילום: חן שוקרון, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים ומניחים 2-3 כפיות בכל כוס הגשה. 2מערבבים יחד את הגבינה, גרידת ומיץ הלימון. מוסיפים את מחית / תמצית הווניל ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומניחים בצד להמסה של הסוכר. בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים בעדינות כשליש מכמות הקצפת לתערובת הגבינה, ולאחר מכן את כל יתר הקצפת. משתדלים שלא לערבל יתר על המידה. 2מעבירים את התערובת לשק זילוף, ומזלפים את מלית הגבינה מעל פירורי הביסקוויטים (או לחילופין אפשר להיעזר בשתי כפות). מכסים ומעבירים לקירור למשך כ-3 שעות ורצוי אפילו ללילה שלם. 3לפני ההגשה מפזרים קוביות תותים טריים או פירות יער. אם נשארו פירורי ביסקוויטים מיותרים אפשר לפזר גם אותם. * אם רוצים אפשר להמיס 50 גרם חמאה ולערבב עם פירורי הביסקוויטים לתערובת לחה. מהדקים את התערובת לתחתית הכוס וממשיכים כרגיל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |