1 ראשית,
יש לחמם את התנור ל200 מעלות.
לסדר את חתיכות דג הפילה על כל תבנית שמתאימה לכם.
אני השתמשתי בתבנית חרסינה עמידה בחום.
2 מלבד ענפי הרוזמרין, יש לערבב את כל החומרים יחד.
3 לאחר שכל החומרים הפכו למרקם אחיד , יש לכסות ברוטב את הדג ביסודיות ולסדר את ענפי הרוזמרין באיזו דרך יצירתית שרק תרצו.
אני שמתי שכבה עבה במיוחד ומכובדת כי זה פשוט טעים !!!
** מי שלא אוהב טעמים חזקים יש למרוח שכבה דקה יותר.
** טיפ : לחורר באלגנטיות את חתיכות הדג עם מזלג על מנת שהטעמים יחדרו פנימה ויתנו טעם עשיר יותר.
4 מכניסים את התבנית לתנור (שחומם מראש ל200 מעלות) ואופים למשך 20 דקות.
** טיפ : לחורר באלגנטיות את חתיכות הדג עם מזלג על מנת שהטעמים יחדרו פנימה ויתנו טעם עשיר יותר.
4 מכניסים את התבנית לתנור (שחומם מראש ל200 מעלות) ואופים למשך 20 דקות.