
עוף בתנור בזיגוג אגסיםמתכון של השף רני פישר![]() צילום: boblin, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל200 מעלות ומניחים בו תבנית צלייה. 2. מתבלים את העוף בתבלינים מכל הצדדים. מניחים את הבצל ואת הסלרי בחלל העוף. 3. מוציאים את התבנית החמה, מוסיפים לה את השמן. מוסיפים את העוף כשהחזה כלפי מטה, וצולים בתנור במשך עשרים דקות. 4. הופכים את העוף וצולים עוד שלושים דקות. 5. מערבבים את הריבה ואת היין ויוצקים על העוף. צולים עוד כ-15 דקות, עד שהזיגוג משחים היטב. מגישים חם. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3אגסים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99%D7%9Dרני פישר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%A0%D7%99+%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8ארוחה משפחתית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |