https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בקארי, עגבניות וכוסברה של לימור

מתכון קל להכנה ומלא בארומה

|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם11:22
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 10 שוקיים של עוף נקיות
  • שמן לטיגון
  • 7 בצלים קלופים, חצויים ופרוסים
  • 8 שיני שום חתוכות

תבלינים

  • 1 כף כורכום
  • 3 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סודניה גרוסה (צ'ילי יבש)
  • 6 תרמילי הל מפוצחים
  • 6 מסמרי ציפורן
  • 1 כף קארי
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • ½ כפית גרגרי כוסברה טחונה (אופציונאלי)
  • ½ כפית קינמון טחון (אופציונאלי)
  • ½ כפית זנגביל טחון (אופציונאלי)
  • 8 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות בינוניות
  • 2 זרי כוסברה קצוצים
  • ½ פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר רחב את שוקי העוף בשמן עד להזהבה. מוציאים לצלחת. 2. באותו הסיר, מטגנים את הבצל בשמן לריכוך ומוסיפים את שיני השום. מערבבים כדקה. 3. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים כשלוש דקות נוספות. 4. מחזירים את העוף אל הסיר, מערבבים מעט ומוסיפים את העגבניות החתוכות, הכוסברה והפלפל החריף. מערבבים שוב, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהעוף מוכן ורך, בערך כשעה. 5. מגישים חם עם אורז לבן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il