
עוף בקארי, עגבניות וכוסברה של לימורמתכון קל להכנה ומלא בארומה|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם03/10/0811:22 |
המצרכים (5 מנות):
תבלינים
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר רחב את שוקי העוף בשמן עד להזהבה. מוציאים לצלחת. 2. באותו הסיר, מטגנים את הבצל בשמן לריכוך ומוסיפים את שיני השום. מערבבים כדקה. 3. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים כשלוש דקות נוספות. 4. מחזירים את העוף אל הסיר, מערבבים מעט ומוסיפים את העגבניות החתוכות, הכוסברה והפלפל החריף. מערבבים שוב, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהעוף מוכן ורך, בערך כשעה. 5. מגישים חם עם אורז לבן. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קארי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%99עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAכוסברה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%95%D7%A1%D7%91%D7%A8%D7%94גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91המנה של המדינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%94+%D7%A9%D7%9C+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |