
מבשלים לכל השבוע: תבשיל עוף עם קבנוס ועדשיםמתכון שיסדר לכם ארוחת צהריים טעימה ומשביעה לכמה ימים טוביםישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם18/03/1216:20 ![]() צילום: רונן מנגן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת כבדה. כשהוא חם מכניסים פנימה את המרווה, השוקיים, השום והבצלים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים כחמש דקות עד שהשוקיים, השום והבצלים משחימים יפה סביב סביב. 2מוסיפים את הקבנוס, החומוס והעדשים לטיגון קצר של שתי דקות. 3ממליחים ומפלפלים בעדינות ומוסיפים מים כדי כיסוי. 4מביאים לרתיחה, מנמיכים, מכסים ומבשלים יחד כחצי שעה. 5מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים. >> הכנתם? ספרו לנו איך יצא? תגיות:תבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Cשוקיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9Dעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קטניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAקבנוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%A1עדשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |