https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מבשלים לכל השבוע: תבשיל עוף עם קבנוס ועדשים

מתכון שיסדר לכם ארוחת צהריים טעימה ומשביעה לכמה ימים טובים

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם16:20
שוקי עוף בפתיתים (צילום: רונן מנגן)
צילום: רונן מנגן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • ¼ כוס שמן זית
  • 5 עלי מרווה טריים
  • 8 שוקי עוף נקיות
  • 6 שיני שום חצויות
  • 12 בצלי שאלוט קלופים, שלמים
  • 5 נקניקיות קבנוס חצויות
  • 1 כוס גרגירי חומוס שהושרו במים ללילה ובושלו במשך שעה (או פשוט סנפרוסט)
  • 2 כוסות עדשים חומות שטופות, מושרות במים שעה ומסוננות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • שליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת כבדה. כשהוא חם מכניסים פנימה את המרווה, השוקיים, השום והבצלים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים כחמש דקות עד שהשוקיים, השום והבצלים משחימים יפה סביב סביב.

2מוסיפים את הקבנוס, החומוס והעדשים לטיגון קצר של שתי דקות.

3ממליחים ומפלפלים בעדינות ומוסיפים מים כדי כיסוי.

4מביאים לרתיחה, מנמיכים, מכסים ומבשלים יחד כחצי שעה.

5מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.

>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא?

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il