
אורז בוכרי וצלי עוף בסגנון תימניכשפרידה אומרת שמשהו טעים, אנחנו מקשיבים. תבשיל אותנטי שפשוט מומלץ לנסות.פרידה הכט|7 מנות ל-7 ימים| פורסם23/03/1120:47 ![]() צילום: מאיה פלמון, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):מצרכים
כלים
אופן ההכנה:1קוצצים את כל הבצלים דק. 2. מטגנים את הבצלים בסיר, מוסיפים את השום הפרוס וממשיכים לטגן. 3. מניחים את העוף בסיר, מוסיפים כמות נדיבה מאוד של חאוויג', בהרט ופלפל שחור לפי הטעם. 4. מוסיפים מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה. 5. מגרדים את הגזרים בפומפייה. 6. מטגנים את הגזר עם שן שום פרוסה, מתבלים ומוסיפים את האורז והמים. תגיות:פרידה הכט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94+%D7%94%D7%9B%D7%98אורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96צלי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%9C%D7%99תימני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99בוכרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |