
עוף בעשר דקותהמתכון הזה לעוף בתנור עם תפודים ובצלים הוא כל מה שאתם צריכים לארוחה טעימה, צבעונית ומשביעה. את המשרה מכינים ברגע, את המרכיבים זורקים לתבנית, ואת שאר העבודה התנור כבר יעשה. לכם נשאר רק ללקק את האצבעותחגית ביליה|לייזה פאנלים: יומן מטבח קטן של עקרת בית גדולה, הוצאת מודן| פורסם06/11/2307:51 ![]() צילום: חגית ביליה וגיא בהר, לייזה פאנלים: יומן מטבח קטן של עקרת בית גדולה, הוצאת מודן |
המצרכים :למשרה:
לסיר:
אופן ההכנה:1נכין את המשרה: נערבב את כל חומרי המשרה בקערה גדולה. 2נוסיף את חומרי הסיר: נכניס אל קערת המשרה את קוביות הבצלים, תפוחי האדמה ונתחי העוף ונעסה אותם טוב-טוב-טוב עם הידיים. אם יש זמן נשרה לחצי שעה. 3נחמם תנור ל-180 מעלות. 4נעביר את כל היופי הזה לתבנית תנור עמוקה או סיר רחב מתאים לתנור ונסדר את נתחי העוף כך שישבו מעל לשכבת תפוחי האדמה. נפזר בחינניות כמה עגבניות שרי שלמות. 5נוסיף מים בגובה תפוחי האדמה כך שהעוף יישאר מעל גובה המים. 6נסגור במכסה מתאים או בנייר כסף. 7נאפה שעה, נסיר את הכיסוי ונאפה עוד כ-30 דקות ב-220 מעלות להשחמה יפה. ** המתכון פורסם לראשונה במרץ 2018 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |