
טאג'ין תרנגולת בפריקיהחיטה הקלויה עושה קאמבק והפעם כתוספת לעוף עם צימוקים ופיסטוקים![]() צילום: מסעדת גספאצ'יו |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את הפריקי ומשרים במים רותחים כ-10 דקות בקערה קטנה. 2מורחים את התרנגולת בשמן זית ומתבלים בחצי מכמות הבהרט. מניחים את התרנגולת בטאג'ין פתוח, ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-230 מעלות. אופים כ-15 דקות או עד שהתרנגולת מקבלת מעט צבע ו"נסגרת". מוציאים מהתנור. 3מערבבים את הפריקי ה"פתוח" עם הפטרוזיליה הקצוצה, הפיסטוקים, הצימוקים, ו-1 כף שטוחה בהרט לבנוני. מתבלים במלח ובפלפל. 4ממלאים את התרנגולת במילוי ומפזרים סביבה את כל הפריקי שנותר. שופכים לתוך הטאג'ין את מרק העוף החם, אופים מכוסה כשעה וחצי ב-180 מעלות ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פריקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%99חיטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%99%D7%98%D7%94קלויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%94ארז קומרובסקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%96+%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |