1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים היטב בקערה את הביצים, הסוכר, המייפל, מיץ תפוזים והשמן.
3 מוסיפים את הקמח, הסודהה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את הגזר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת סכין את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
גזר, מייפל, פרווה - הכל בעוגה אחת | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
6 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.