1 העוגה: מקציפים את החלמונים עם שליש מכמות הסוכר וסוכר הווניל עד להיווצרות קצף בהיר ותפוח. במקביל ממיסים את השוקולד, כדי שיספיק להתקרר מעט.
2 מוסיפים לחלמונים לסירוגין את השוקולד המומס והחמאה המומסת והליקר.
3 מערבבים את הקמח והקקאו בקערה נפרדת.
4 מוסיפים שליש מתערובת הקמח לחלמונים.
5 מקציפים את החלבונים עם שאר כמות הסוכר לקצף גמיש וכמעט יציב.
6 מקפלים חצי מקצף החלבונים לתערובת הראשונה ומוסיפים לה את שאר תערובת הקמח.
7 מוסיפים את שאר החלבונים לבלילה בתנועות קיפול עדינות.
8 מעבירים לתבנית ואופים כ-55 דקות ב-175 מעלות.
9 מכינים את ממתק המרשמלו: מחממים את המרשמלו עם החמאה ומוסיפים את פצפוצי האורז.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.