1 מתחילים עם הפיננסייר: ממיסים את החמאה, ומערבבים יחד בכלי אחר את החלבונים, אבקת סוכר המנופה וטרמולין.
2 מוסיפים את אבקת השקדים, מוסיפים את הקמח, מוסיפים את הרום ומחית הפיסטוק ואז מוסיפים את החמאה המומסת.
3 מערבבים עד שהמסה מאוחדת ומניחים ללילה במקרר.
4 אופים את הפיננסייר ב-175 מעלות עד הזהבה קלה כ-10 דקות.
5 מכינים גנאש ליצ'י: ממיסים בנפרד שוקולד לבן וחמאת קקאו, לאחר המסתם מוזגים אותם למד ליטר ומניחים בצד עד לשימוש.
6 מחממים את מחית הליצ'י ומקל וניל ומוזגים מעל לתערובת השוקולד, מערבבים בעזרת מיקסר מוט עד אמולסיה טובה.
7 מניחים ללילה במקרר, למחרת מניחים בשק זילוף עם צנטר מס' 5 מ''מ.
8 מכינים פניני פטל: מניחים שמן תירס בפריזר עד לשימוש, ובסיר מניחים מים ומחית פטל. בקערה נפרדת מערבבים סוכר ואגר אגר.
9 מחממים את מחית הפטל מוסיפים בהדרגה את תערובת הסוכר ואגר אגר ומערבבים היטב עד רתיחה. מצננים קלות ומוזגים לבקבוק לחיץ או שק זילוף.
10 מטפטפים את הנוזל מעל לאמבט השמן הקר, בסיום התהליך מסננים את הפנינים במסננת ושוטפים במים קרים. הניחו בכלי עד לשימוש.
11 מרכיבים את הקינוח על מקלות: פיננסייר פיסטוק, דיסקית שוקולד אדום, גנאש ליצ'י, פניני ופטל ועלה מיקרו אפונה לקישוט.
לכל מתכוני כולם אופים עכשיו