בקערה שמים קמח, שמרים, מלח וסוכר. מערבבים ומוסיפים את המים. מערבבים ומוסיפים את החמאה והשמן. לשים לבצק גמיש. מכסים במגבת ומתפיחים - מתחת לפוך - כשעתיים.
מרדדים חלק מהבצק לעלה דק ומורחים במלית תמרים ומעל לזרות הל. מרדדים עוד חלק ומכסים את שכבת התמרים. חותכים לעיגולים בעזרת ספל או רינג קטן.
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
משמנים תבנית עוגיות ומניחים עליה את העוגיות . למרוח בביצה טרופה ולזרות שומשום . לנקב את העוגיות עם מזלג / קיסם ולאפות כ 10-15 דקות .