1 מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה סוכר. כשהקצף תפוח מוסיפים חלב, שמן, קקאו, קמח עם אבקת אפייה ווניל. מערבבים.
2 מעבירים לתבנית ואופים ב-180 מעלות טורבו.
3 לגנאש דולצ'ה: מרתיחים שמנת ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים עם בלנדר מוט. רבע מהגנאש שומרים בחוץ, את כל השאר מכניסים לקירור.
4 הרכבת המנה: חותכים את העוגה לשלושה חלקים. מקציפים את הגנאש שהיה במקרר ומורחים בין השכבות. בחלק הראשון והשני יוצרים חורים בעזרת חותכן עיגול קטן, ומזלפים לתוך החורים את הגנאש שהשארנו בחוץ.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.