המצרכים :
אופן ההכנה:1 פותחים את הבצק על משטח העבודה. מפזרים כף סוכר בצורה אחידה ובעזרת מערוך או כף היד מהדקים בעדינות את הסוכר לבצק. 2 מורחים את השוקולד על הבצק העלים ומגלגלים אותו פנימה משני הצדדים: מתחילים בצד אחד, מגלגלים עד לאמצע, ואז עוברים לצד השני ומגלגלים עד ששתי הגלילות נפגשות כמו ספר תורה (ראו בתמונה). 3 מכניסים את הרולדה למקפיא ל-10 דקות, כדי שיהיה קל יותר לחתוך אותה מבלי שתתכווצ'ץ'. אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה. 4 מחממים תנור ל-190 מעלות. 5 מברישים את רולדת הבצק בחמאה מומסת ומפזרים עליה חצי כף סוכר. 6 פורסים את הרולדה לפרוסות של חצי ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 7 אופים כ-15 דקות, עד הזהבה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |