לחמניות במילוי שוקולדמתכון ללחמניות ביתיות, רכות ומתוקות במילוי מפנק של קוביות שוקולד נמסות![]() צילום: אלקנה ביטון |
המצרכים (20 מנות):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים היבשים. 2מוסיפים בהדרגה את הביצים והשמן, ממשיכים ללוש ומוסיפים את המים לאט לאט – עד שמתקבל בצק רך ונעים. יכול להיות שלא תצטרכו את כל כמות המים, ברגע שהבצק רך מפסיקים להוסיף. לשים טוב טוב לפחות 10 דקות, כדי להפעיל את השמרים. 3מתפיחים עד להכפלת הנפח. הדרך הכי טובה: לכסות את הקערה בשקית אשפה גדולה ואותה לכסות בשמיכת צמר חמימה. זה ייקח בין 30 ל-45 דקות. 4לשים שוב את הבצק בחוזקה, ומתפיחים עוד שעה וחצי – שוב, עם השקית והשמיכה. בזמן הזה הוא אמור ממש לגלוש מהכלי. 5מחממים תנור ל-220 מעלות. 6קורצים כדורים בגודל של כדור טניס, וטומנים במרכז כל כדור זוג קוביות שוקולד. 7טורפים בקערה קטנה את הביצה עם הנס קפה, מורחים על הכדורים ובוזקים סוכר חום ושומשום. מסדרים בתבנית עם ניר אפייה. 8אופים 25-35 דקות. לא להיבהל מההשחמה המהירה של הלחמנייה – זה בגלל הציפוי. האינדיקציה לכך שהלחמנייה מוכנה היא התחתית שלה, שצריכה להיות אפויה יפה. 9אוכלים טרי. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fלחמניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAלחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dשוקולד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94קינוח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%97אלקנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%94מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |