https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שבלולי פילו אישיים במלית גבינות וירקות

שבלולי פילו קטנים, ממזריים ומלאים בכל טוב - עם תרד, בצל, פלפל וגבינות, שמערבבים, מגלגלים ואופים בצ'יק. כמה צ'יק? בואו נגיד שאם תתחילו עכשיו - עוד רבע שעה אתם כבר יושבים ואוכלים

|mako אוכל| פורסם07:15
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת עלי פילו (מופשרים לילה במקרר)
  • תרסיס שמן

למלית:

  • 2 כוסות תרד טרי, מאודה וסחוט מנוזלים
  • 1 בצל קצוץ, מטוגן
  • 1 גמבה אדומה, קצוצה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.

2פורשים עלה של פילו על משטח יבש (בזמן הזה מכסים את שאר העלים במגבת כדי שלא יתייבשו), מרססים בספריי שמן, מקפלים לשניים ומרססים שוב בשמן.

3מסדרים מהמלית לאורך המלבן שנוצר בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים את העלה ואז בזהירות מסדרים בצורת שבלול.

4חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il