https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

באטורה

לחם "נאן" הודי מטוגן

|מסעדת אינדירה| פורסם13:24
באטורה של מסעדת אינדירה (יח``צ: גיא הכט,  יחסי ציבור )
יח``צ: גיא הכט, יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם קמח עדשים

  • 2 גביעי יוגורט עזים
  • כפית אבקת אפייה
  • שמן לטיגון עמוק
  • כוס מים

אופן ההכנה:

1מסננים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את היוגורט. 2. לשים יחד ומוסיפים מים באיטיות על פי הצורך עד קבלת בצק אלסטי ואחיד. 3. מניחים את הבצק למנוחה למשך שעתיים כאשר הוא מכוסה. 4. לאחר כשעתיים, מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים גדולים (כ- 150 גרם למנה). 5. מקמחים משטח חלק ומשטחים את כדורי הבצק לעובי של 7 ס"מ (לא דק ולא עבה במיוחד) בצורת אליפסה. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מגישים חם חם מהשמן לצד תבשיל ירקות או תבשיל גרגירי חומוס.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il