
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את הקפה עם המים הקרים. הערבוב עם המים הקרים גורם לכך שהקפה לא מקבל טעם חומצי, אלא מתקתק. 2מכסים ונותנים לתערובת לעמוד על השיש במשך 12 שעות (ועד יום שלם). אפשר אם רוצים לערבב כל כמה שעות את הנוזל, אבל זה לא הכרחי. 3אחרי 12 שעות, מערבבים שוב את הנוזל ומסננים את התערובת דרך פילטר קפה חד פעמי. אם אין לכם כזה, אפשר לסנן את התערובת דרך פלנג'ר קפה (פרנץ' פרס), או אפילו דרך משפך שעליו מונחת מגבת נייר איכותית (כזאת שאפשר להשתמש בה מספר פעמים) רטובה מעט. 4מוסיפים מים קרים, קרח וחלב על פי הטעם (היחס המומלץ הוא 1:1 קפה ומים קרים, ועוד מעט חלב וקרח). זה כל כך טוב, שאפילו לא צריך להוסיף סוכר. מסתבכים? צפו בהסברים של שף ג'ון: הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |