
המצרכים :לסירופ ליים רוזמרין:
למיץ:
להגשה:
אופן ההכנה:1שמים את המים, הסוכר והליים בסיר ומביאים לרתיחה. 2מנמיכים את האש, ומבשלים 10-5 דקות או עד שנוצר סירופ סמיך. 3מעבירים את הסירופ החם בעדינות לבקבוק מעוקר, ומשחילים לתוך הבקבוק את גבעולי הרוזמרין, כדי שישחררו לתוכו את השמנים הארומטיים שלהם. 4אחרי שהסירופ מתקרר, שולפים החוצה את הרוזמרין, סוגרים את הבקבוק ומאחסנים במקום חשוך. למיץ: מערבבים בכד גדול את מיץ הלימונים עם הסירופ והמים הקרים. מגישים עם קרח ופלחי לימון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |