אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

לימונדה רוזמרין

משקה מרענן עם ליים ורוזמרין שאפילו חום יולי-אוגוסט לא יכול לעמוד בפניו

|mako אוכל| פורסם16:59
לימונדה רוזמרין של מיכל אנסקי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:453reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לסירופ ליים רוזמרין:

  • 2 ½ כוסות (600 מ"ל) מים
  • 2 ¼ כוסות (450 גרם) סוכר
  • מיץ מ־1 ליים או לימון
  • 2 גבעולי רוזמרין טרי

למיץ:

  • מיץ מ־4-3 לימונים
  • 1 כוס סירופ ליים רוזמרין
  • 3 כוסות מים קרים

להגשה:

  • קרח
  • פלחי לימון

אופן ההכנה:

1שמים את המים, הסוכר והליים בסיר ומביאים לרתיחה.

2מנמיכים את האש, ומבשלים 10-5 דקות או עד שנוצר סירופ סמיך.

3מעבירים את הסירופ החם בעדינות לבקבוק מעוקר, ומשחילים לתוך הבקבוק את גבעולי הרוזמרין, כדי שישחררו לתוכו את השמנים הארומטיים שלהם.

4אחרי שהסירופ מתקרר, שולפים החוצה את הרוזמרין, סוגרים את הבקבוק ומאחסנים במקום חשוך.

למיץ: מערבבים בכד גדול את מיץ הלימונים עם הסירופ והמים הקרים. מגישים עם קרח ופלחי לימון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il