1 בקערה גדולה שמים סולת, אבקת אפיה, שומשום, חמאה מומסת ומי ורדים ומערבבים היטב.
2 מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לשימוש.
3 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים. כל כדור מגלגלים לנחש קטנטן ומעבירים באחד מהצדדים של מסננת פסים (כמו של ניוקי) למראה של האסאבע זינב.
4 מכינים את הסירופ: בסיר קטן מבשלים את הסוכר, המים והלימון כרבע שעה ומורידים מהאש.
5 בסיר מביאים לרתיחה שמן עמוק. ברגע שהשמן רותח מכניסים את אצבעות הבצק ומטגנים עד להזהבה. מעבירים למסננת.
6 מכניסים את האצבעות המוכנות לתוך הסיר של הסירופ סוכר שיספגו ומעבירים לכלי הגשה שלידו מוגש קפה שחור ערבי עם הל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.