1 טוחנים את הביסקוויטים יחד עם האגוזים לקבלת אבקה, אבל לא דקה מדי. מעבירים לקערה.
2 ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים לקערת הביסקוויטים. מוסיפים גם את קרם הקוקוס ומערבבים לקרם אחיד.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת והסוכר לתערובת אחידה.
4 מאחדים את תוכן שתי הקערות ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדור גדול ומעבירים למקפיא ל-5-6 שעות.
5 כשהכדור קפוא, ממיסים את השוקולד הלבן. מניחים את הכדור על רשת, ושופכים עליו את השוקולד הלבן כך שיכסה אותו מכל הצדדים. מגלגלים את הכדור בקוקוס כדי לצפות אותו, ומעבירים לקירור עד שהשוקולד מתקשה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים.