1מכינים את הפנקייקס: מערבבים את כל חומרי הפנקייקס בקערה. יוצקים למחבת משומנת קלות כמות של מצקת מהבלילה - מקפידים שקוטר הפנקייק יהיה בקוטר המחבת. כשצד אחד מתחיל להתגבש ובועות קטנות מתחילות להיווצר על הצד העליון הופכים לצד השני ומטגנים עוד כדקה. מכינים בשיטה זו 4-5 פנקייקס גדולים (אם נשארת בלילה אפשר להכין כמה קטנים לנשנוש). מצננים ומניחים אותם בערימה, כדי לוודא שכולם באותו הגודל. אם יש חריגות - חותכים את הקצוות המיותרים.
2מכינים את קרם השוקולד: מקציפים את כל חומרי הקרם, עד שהבלילה מתגבשת.
3ההרכבה: מניחים בצלחת רחבה ושטוחה (או על מעמד לעוגות) את הפנקייק הראשון. מורחים מעליו קרם שוקולד, מניחים עוד פנקייק וחוזרים על הפעולה עד שהפנקייקס נגמרים. מצפים את העוגה עם שארית הקרם - גם מלמעלה וגם מהצדדים. מקשטים בשברי המקופלת ובחלבה. שומרים בקירור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי