1שוטפים ומייבשים היטב את החסה והריג'לה. אם עלי החסה גדולים, קורעים אותם בידיים. מוסיפים את עגבניות השרי, הנענע, האפרסק והכרובית.
2לרוטב: מערבבים היטב סילאן, שמן זית, חרדל גרגרים ומיץ לימון. ניתן להכין כמות יותר גדולה מהרוטב ולשמור במקרר.
3מניחים מחבת חמה את פרוסות חזה האווז ומעליהן את חזה העוף. צולים 2-3 דקות, עד שחזה העוף משחים מעט, הופכים וצולים את הצד השני 2-3 דקות נוספות. יוצרים חתך קטן בחלק הכי עבה של החזה, כדי לוודא שהנתח עשוי גם במרכז. מניחים את הסלט, שופכים את הרוטב ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס