מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

בראוניז במיקרו ב-6 דקות

מתכון בזק לנטולי סבלנות ותנור: 2 קערות, פיירקס עמיד בחום ושש דקות תמימות שצריך לחכות מול מכשיר הפלא

|mako אוכל| פורסם08:27
בראוניז שטוחות (צילום: TheCrimsonMonkey, Istock)
צילום: TheCrimsonMonkey, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כוס קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 180 גרם חמאה
  • כפית תמצית וניל
  • כוס (200 גרם) שוקולד צ'יפס
  • כוס (100 גרם) אגוזים קצוצים (לא חובה)
  • גלידת וניל להגשה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה קקאו, סוכר, קמח ואבקת אפייה.

2בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים לביצים את החמאה המומסת וטורפים עד שהתערובת הופכת לבהירה ואוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל.

3מוסיפים את התערובת היבשה אל הקערה עם הביצים ומערבבים עד שכל הקמח נטמע, ולא יותר. מוסיפים את השוקולד צ'יפס (והאגוזים, אם רוצים) ומערבבים מעט.

4משמנים תבנית פיירקס בגודל 23X23 ס"מ ויוצקים לתוכה את הבלילה. משטחים את החלק העליון.

5מכוונים את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר ומפעילים למשך 6 דקות. חותכים ומגישים עם גלידת וניל. כדאי לאכול חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

(מקור)

>> והנה עוד עוגת מיקרו מוצלחת
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il