אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

הקציצות המטוגנות הכי טעימות שיש

קציצות בקר מתקתקות, חלקות, פשוט מעולות. הכנו אותן פעם אחת - והן נכנסו לפנתיאון הביתי

|mako אוכל| פורסם11:30
קציצות פראסה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5280reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי.

המצרכים :

  • 650 גרם בשר טחון (רצוי פעמיים)
  • בצל גדול, מקולף
  • 4 שיני שום, קלופות
  • 5 גזרים, שטופים (אפשר לקלף, לא חובה)
  • צרור פטרוזיליה (עלים וגבעולים דקים)
  • מעט שמן זית
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם (בערך חצי כוס)
  • מלח גס
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

2מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים.

3יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il