
השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי. המצרכים :
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 2מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים. 3יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |