
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים (לא כולל הסלמון) בקערית, עד שהסוכר נמס. 3מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אלומיניום ועליו נייר אפייה (כדי למנוע זליגות). יוצקים את הרוטב והופכים את הדגים לכל הכיוונים, כך שיצופו כולם ברוטב. מחזירים אותם למצב בו העור כלפי מטה. 4אופים 15-20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום אטום. כדי שיהיה מזוגג כראוי, כדאי לפתוח את התנור כל 5 דקות ולהרטיב את הדגים ברוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |