
המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הרוטב ונותנים לו לנוח מעט. 2מעבירים לקערה רבע מכמות הרוטב ומשרים את רצועות העוף לכעשרים דקות. בינתיים מערבבים את כל מרכיבי הסלט. 3אחרי ההשרייה, צולים את רצועות העוף על מחבת חמה או מחבת גריל עד שהן צלויות (לבנות עם סימני צליה וחריכה קלים). מוציאים ומניחים לצינון. 4מערבבים את הסלט עם הרוטב, מפזרים כוסברה ושומשום, מקשטים עם רצועות עוף ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |