אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

רצועות בקר קריספיות עם חצילים

הבשר יוצא עסיסי ופריך בזכות המיונז, החצילים מתקתקים וטעימים והאורז מקבל את כולם באהבה. לקחת כף גדולה ולהתענג

|mako אוכל| פורסם15:42
רצועות בקר קריספיות עם חצילים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:421reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם רצועות בקר (שייטל או סינטה)
  • 2-3 כפות מיונז
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • 2 חצילים, חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 5 ענפי בצל ירוק, פרוסים גס
  • שמן שומשום
  • 3 כפות סויה
  • 3 כפות סילאן (אפשר גם סוכר מומס)
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • מלח

אופן ההכנה:

1מניחים בקערה את רצועות הבקר ומערבבים עם המיונז. מצפים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים כדקה. מוציאים.

2מטגנים את החצילים, מכסים ומניחים להתבשל כ-7 דקות.

3מוסיפים את השום, הבצל הירוק, שמן השומשום, הסויה, הסילאן והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את רצועות הבקר, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול.

4מבשלים כ-10 דקות נוספות.

5מגישים עם אורז לבן או אטריות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il