
המצרכים :
לטמפורה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתבלים את פילה העוף בפלפל, פפריקה ומעט מלח. מחממים מחבת פסים ללא שמן וצורבים את העוף משני צדדיו, כ-3 דקות מכל צד. מניחים בצד. 2הברוקולי: טורפים יחד את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה. מכינים צלחת שטוחה עם קוואקר ומחממים שמן לטיגון עמוק. 3טובלים את ראשי הברוקולי בטמפורה, מנערים מעט וטובלים בצלחת הקוואקר. מטגנים עד להזהבה, מוציאים וסופגים את עודפי השמן. 4מסדרים את האורז בצלחת ועליו את כל מרכיבי הסלט. מערבבים את מרכיבי התיבול, יוצקים מעל הכל ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |