אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

קטשופ ביתי

יותר בריא, יותר טעים ויותר זול. עשו זאת בעצמכם

|mako| פורסם11:12
קטשופ (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.7222reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם רסק עגבניות

  • רבע כוס דבש
  • רבע כוס סוכר (עדיף חום)
  • כפית מלח
  • חצי כפית קינמון
  • רבע כפית ציפורן טחון (אפשר גם יותר)
  • קורט אבקת שום
  • קורט צ'ילי טחון
  • קורט אבקת תיבול לסטייק או כמון
  • שלושת רבעי כוס חומץ תפוחים (או פחות מחצי כוס חומץ רגיל)
  • מים (בכמות שתביא אתכם למרקם הרצוי)

אופן ההכנה:

1מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. 2. מבשלים תוך ערבוב כחמש דקות, מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.

* אם אתם ממש לחוצים אפשר גם לשכוח מההרתחה ופשוט לערבב הכל יחד ולטבול. * שימו לב, הטעמים משתפרים ככל שהזמן עובר, ככה שביום שאחרי ההכנה יהיה לכם קטשופ הרבה יותר משובח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il