אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

קציצות בקר אפויות

בעזרת טריק קטן וסודי תקבלו קציצות כמו שצריך

|mako אוכל| פורסם14:38
קציצות בקר אפויות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.745reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1 ביצה
  • 1 כף טחינה משומשום מלא
  • 50 גרם רסק עגבניות
  • 500 גרם בשר בקר רזה, טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר קצוץ
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1-2 שיני שום קצוצות
  • גרידה מקליפת לימון אחד
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1טורפים את הביצה, מוסיפים את הטחינה ואת רסק העגבניות ובוחשים היטב. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

2מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). באמצעות הידיים צרים קציצות לצורה הרצויה - או כדורים בגודל כדור פינג פונג, או כדורים משוטחים לעובי של 1 ס"מ. מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.

3אופים 15-20 דקות עד שהחלק הפנימי של הקציצה כבר לא אדום. שימו לב, במהלך הבישול הקציצה מגירה החוצה חלק מהנוזלים. אין שום בעיה עם זה, אפשר לאכול או להיפטר מזה.

הצעת הגשה: בלחמניה מקמח מלא עם ירקות, כמו שמגישים המבורגר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il