
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: במעבד מזון טוחנים יחד את האנשובי, החרדל, המיונז, הלימון, הבלסמי ו-3 כפות שמן הזית. כשהכול מעורבב היטב מוסיפים לרוטב 1/2 כוס מים ו-2 כפות של פרמזן. 2מכינים את העוף: מתבלים את הפילה במלח ופלפל. מטגנים במחבת עם תרסיס שמן זית, עד שהעוף משחים מעט. 3מכינים את הקרוטונים: בעזרת סכין טובה, חותכים את הקשה של הלחם ומשאירים רק את החלק הפנימי שלו. חותכים הכל לריבועים קטנים. מרפדים מחבת בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן זית. מפזרים את הקרוטונים ומרססים עליהם מתרסיס שמן הזית. מתבלים עם מלח ופלפל גרוסים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במדף הגבוה ביותר. 4לאחר 3 דקות מוציאים מהתנור, הופכים את הקרוטונים ומרססים שוב בתרסיס השמן. אופים עוד 3 דקות ומוציאים מהתנור. נותנים לקרוטונים להמשיך להתייבש בחוץ. 5מרכיבים את הסלט: שוטפים היטב את החסה, קורעים לרצועות ומסננים או מייבשים באמצעות מכשיר לייבוש חסה. מערבבים את החסה עם הרוטב עד שכל העלים מכוסים, מוסיפים את פילה העוף שהספיק קצת להתקרר ואת הקרוטונים ומערבבים שוב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |