אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

בטטה בתנור

בטטות אפויות בתנור, פריכות וטעימות עם מיונז וחומץ בלסמי, שממלאות את הבית בניחוחות מטריפים

|mako אוכל| פורסם09:39
בטטות אפויות בניחוח משכר (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.2147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5 יחידות בטטה בינונית, מקולפות וחתוכות לעיגולים בעובי 3-4 ס"מ
  • 2 בצל שאלוט קצוצים
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות סוכר חום
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הבטטות, השאלוט, המיונז, הסוכר החום, המלח והפלפל.

2מניחים על תבנית אפייה, מזליפים את החומץ הבלסמי מעל, מכסים בעוד נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20-25 דקות.

3מסירים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד כ-5 דקות או עד שהבטטות מזהיבות.

הכנתם את מתכון הבטטה בתנור? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il