
בטטה בתנורבטטות אפויות בתנור, פריכות וטעימות עם מיונז וחומץ בלסמי, שממלאות את הבית בניחוחות מטריפים![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הבטטות, השאלוט, המיונז, הסוכר החום, המלח והפלפל. 2מניחים על תבנית אפייה, מזליפים את החומץ הבלסמי מעל, מכסים בעוד נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20-25 דקות. 3מסירים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד כ-5 דקות או עד שהבטטות מזהיבות. הכנתם את מתכון הבטטה בתנור? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |