1מכינים מוחו ורדה: טוחנים את כל החומרים למעט שמן הזית במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק ידני. מוסיפים שמן זית בזילוף דק ותוך כדי עיבוד (אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים). טועמים ומתקנים תיבול. הממרח יישמר במקרר עד 5 ימים.
2הסנדוויץ': מורחים חמאה מומסת ומעט מוחו ורדה על שני צדי הלחם. מניחים על צד אחד מוצרלה, עליה שינקן ועליו אמנטל. מפזרים פרוסות חלפניו.
3סוגרים וקולים בטוסטר (רצוי טוסטר לחיץ) עד שהגבינה נמסה וזהובה בצדדים.
4מגישים עם ביצה קשה ועוד מוחו ורדה.
*המתכון מתוך גיליון 286 שלעל השולחן.
>> והנה קמאו - בר מסעדה חדש במתחם התחנה