
המצרכים :
אופן ההכנה:1חולטים את עלי התרד שתיים-שלוש דקות על אש נמוכה במים רותחים. 2מסננים ומעבירים מיד למי קרח, כדי להפסיק את תהליך הבישול. 3במחבת בינונית ממיסים חמאה (או מחממים שמן), מאדים את הבצל, מוסיפים את השום וההודו ומטגנים קלות עד שהוא מחליף צבע. 4מוסיפים את הצימוקים ומקפיצים. מוסיפים רסק עגבניות, סילאן, מים ותבלינים ומערבבים. 5מבשלים כמה דקות ומוסיפים את התרד המסונן. מבשלים כעשר דקות ומפזרים מעל צנוברים. *הצעת הגשה: עובד יופי עם אורז, אטריות ביצים או כתוספת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |