אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

תרד חלוט עם צימוקים וצנוברים

התוספת המושלמת: ירוקה, מתקתקה ולא משמינה. מנה מלאה בטוב שעושה שמח בפה

|mako אוכל| פורסם16:45
תרד (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו תרד טרי
  • 50 גרם חמאה או שמן קנולה
  • חצי בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 100 גרם הודו מעושן חתוך לחתיכות קטנות (צמחונים יכולים כמובן לוותר)
  • 100 גרם צימוקים
  • כף רסק עגבניות
  • כף סילאן
  • רבע כוס מים
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • 50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:

1חולטים את עלי התרד שתיים-שלוש דקות על אש נמוכה במים רותחים.

2מסננים ומעבירים מיד למי קרח, כדי להפסיק את תהליך הבישול.

3במחבת בינונית ממיסים חמאה (או מחממים שמן), מאדים את הבצל, מוסיפים את השום וההודו ומטגנים קלות עד שהוא מחליף צבע.

4מוסיפים את הצימוקים ומקפיצים. מוסיפים רסק עגבניות, סילאן, מים ותבלינים ומערבבים.

5מבשלים כמה דקות ומוסיפים את התרד המסונן. מבשלים כעשר דקות ומפזרים מעל צנוברים.

*הצעת הגשה: עובד יופי עם אורז, אטריות ביצים או כתוספת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il