
פסטה ספייסי פרגיותמנה טעימה וזולה שחייבת להיכנס לסבב המנות הקבועות שלכם![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2מקפיצים את הפרגיות במחבת עם 2 כפות שמן זית, למשך כ-5-7 דקות. 3מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת (למעט הפסטה). 4מבשלים כעשר דקות ומערבבים עם הפסטה המוכנה. 5האופציה הצמחונית: החליפו את הפרגיות ב-250 גרם טופו והקפיצו אותם במחבת כ-3 דקות. אפשר גם לוותר על הטופו ולהוסיף גבינת פטה לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |