אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

פסטה ספייסי פרגיות

מנה טעימה וזולה שחייבת להיכנס לסבב המנות הקבועות שלכם

|mako אוכל| פורסם12:59
פסטה פרגיות אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 250 גרם פרגיות
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1-2 כפיות צי'ילי גרוס
  • 50 גרם זיתי קלמטה מגולענים
  • 50 גרם עגבניות מיובשות (לא חובה)
  • 3 -5 עלי מרווה
  • מלח ופלפל שחור
  • כוס וחצי יין לבן
  • חבילת פסטה

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2מקפיצים את הפרגיות במחבת עם 2 כפות שמן זית, למשך כ-5-7 דקות.

3מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת (למעט הפסטה).

4מבשלים כעשר דקות ומערבבים עם הפסטה המוכנה.

5האופציה הצמחונית: החליפו את הפרגיות ב-250 גרם טופו והקפיצו אותם במחבת כ-3 דקות. אפשר גם לוותר על הטופו ולהוסיף גבינת פטה לפני ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il