אם לא שמעתם על הסביח של עובד, כנראה שאתם חיים על הירח.
פיתת החומוס-ביצה-חציל מגבעתיים הפכה לאגדה כלל-ארצית והמונים נוהרים לראות את הפלא. אבי ביטון יצא גם הוא לבדוק מה קורה מאחורי הדלפק, ומה זה בדיוק "לחצל".
מזנון עובד, רח' סירקין 7, גבעתיים.
לחמס? לצ'פס? לחצל? קפיצה לסביח של עובד
בין הביצה לחריף: אבי ביטון מבקר בסביח של עובד ומתנסה בהכנת המנה האגדית שבשבילה אנשים מוכנים אפילו להגיע לגבעתיים
mako
| פורסם 18/02/09 16:55