
סלט עגבניות טריות ומבושלותיודעים מה יש בסלט הזה? שיק, ובכמויות. בליל הסדר האחרון הוא כיכב אצלנו, וזכה לכל כך הרבה תשבחות שלא היה לנו נעים להודות שהוא בעצם די פשוט. כן, העגבניות נחלקות לשניים, אבל בואו, זה לא באמת מסובך![]() צילום: נמרוד סונדרס, "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את תנור ל-190 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2שמים בקערה מחצית מהעגבניות. מוסיפים את שמן הזית, שיני השום והתימין, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים. מעבירים לתבנית. 3אופים כ-20 דקות, עד שהעגבניות מתכווצות. 4מעבירים את העגבניות, ללא הנוזלים שבתבנית, לכלי אחסון. קולפים וקוצצים את שיני השום האפויות, ומוסיפים לקופסת העגבניות. מצננים במקרר שעה. 5מנקזים את הנוזלים מהתבנית לצנצנת או לקערית נפרדת ושומרים בצד עד השימוש. 6הרכבת הסלט: שמים בקערה בינונית את העגבניות הטריות, העגבניות האפויות, השום הקצוץ והנוזלים שנקוו בתבנית. מוסיפים את החומץ הבלסמי, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים. מפזרים את הצנוברים. מגישים. המתכון מתוך "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". 139 שקלים (במבצע: 99 שקלים).לרכישת הספר תגיות:עגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |