אוכל
אוכל

פשטידת פסטה לילדים

בררנים ככל שיהיו, רוב הילדים לעולם לא יסרבו לפסטה. אז קבלו דרך מהירה וטעימה להפוך את הפסטה הפשוטה לפשטידה עם עגבניות וגבינות, שהיא כבר ארוחת ערב מלאה

|mako אוכל| פורסם06:55
פשטידת פסטה אישית (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.483reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • חצי חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות
  • 100 גרם קוטג'
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כפות פתיתי פרמזן
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת

לרוטב:

  • קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2מכינים את הרוטב (אפשר, לחלופין, להשתמש ברוטב מוכן): מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מערבבים את הקוטג' עם ביצה ומתבלים במלח ופלפל.

5מסדרים בתבנית חסינת חום (או בארבע תבניות קטנות) מחצית מכמות הפסטה. שופכים על הפסטה חצי מתערובת הקוטג', כ-3 כפות של רוטב עגבניות וחצי מכמות הפרמזן והמוצרלה. מלמעלה שופכים שוב, לפי הסדר, את המחצית שנותרה - פסטה, קוטג', רסק עגבניות, פרמזן ומוצרלה.

6מכסים בנייר אלומניום ואופים כ-20 דקות. מסירים את האלומניום ואופים כ-5 דקות נוספות.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו שיפודי סנדוויץ' מדליקים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il