
פשטידת פסטה לילדיםבררנים ככל שיהיו, רוב הילדים לעולם לא יסרבו לפסטה. אז קבלו דרך מהירה וטעימה להפוך את הפסטה הפשוטה לפשטידה עם עגבניות וגבינות, שהיא כבר ארוחת ערב מלאה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 2מכינים את הרוטב (אפשר, לחלופין, להשתמש ברוטב מוכן): מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מערבבים את הקוטג' עם ביצה ומתבלים במלח ופלפל. 5מסדרים בתבנית חסינת חום (או בארבע תבניות קטנות) מחצית מכמות הפסטה. שופכים על הפסטה חצי מתערובת הקוטג', כ-3 כפות של רוטב עגבניות וחצי מכמות הפרמזן והמוצרלה. מלמעלה שופכים שוב, לפי הסדר, את המחצית שנותרה - פסטה, קוטג', רסק עגבניות, פרמזן ומוצרלה. 6מכסים בנייר אלומניום ואופים כ-20 דקות. מסירים את האלומניום ואופים כ-5 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |