אוכל
אוכל

פתיתים עם בשר טחון בסיר אחד

הילדים שוב רעבים? ראשית, תתרגלו, זה מתחיל להיות מצב קבוע. ושנית - קבלו את הפתרון הקסום שלכם, היישר ממטבחו של רון יוחננוב. כמו שהוא עצמו היטיב לנסח: הכל בסיר אחד ושלום על ישראל

|mako אוכל| פורסם11:11
פתיתים עם בשר טחון בסיר אחד (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8196reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מעט צ'ילי חריף (לא חובה)
  • 500 גרם בשר בקר טרי טחון
  • כף פפריקה
  • מעט בהרט (לא חובה)
  • 100 גרם רסק עגבניות (לא חובה)
  • כף סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מעט בזיליקום או פטרוזיליה, קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 800 מ"ל מים
  • שקית פתיתים (600 גרם) מכל סוג

אופן ההכנה:

1מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי החריף (אם רוצים) ומזהיבים מעט.

2מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא משנה צבע. מוסיפים את הפפריקה ואת שאר המרכיבים, חוץ מהמים והפתיתים.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

4מבשלים כ-6 דקות על להבה גבוהה, ומוסיפים את הפתיתים.

5מערבבים, מכסים, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-20 דקות.

6פותחים את הסיר ומערבבים. מכסים וממתינים עוד 5 דקות לפני ההגשה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

** אפשר להכין את המנה עם כל סוג של פתיתים, ואפילו עם פסטה (רק צריך יותר מים).

** אפשר להחליף את הבקר בבשר הודו או עוף (פרגיות).

תגיות:צ'יפס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il