
פתיתים עם בשר טחון בסיר אחדהילדים שוב רעבים? ראשית, תתרגלו, זה מתחיל להיות מצב קבוע. ושנית - קבלו את הפתרון הקסום שלכם, היישר ממטבחו של רון יוחננוב. כמו שהוא עצמו היטיב לנסח: הכל בסיר אחד ושלום על ישראל![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי החריף (אם רוצים) ומזהיבים מעט. 2מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא משנה צבע. מוסיפים את הפפריקה ואת שאר המרכיבים, חוץ מהמים והפתיתים. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 4מבשלים כ-6 דקות על להבה גבוהה, ומוסיפים את הפתיתים. 5מערבבים, מכסים, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-20 דקות. 6פותחים את הסיר ומערבבים. מכסים וממתינים עוד 5 דקות לפני ההגשה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ** אפשר להכין את המנה עם כל סוג של פתיתים, ואפילו עם פסטה (רק צריך יותר מים). ** אפשר להחליף את הבקר בבשר הודו או עוף (פרגיות). תגיות:צ'יפס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |